Hoe garanderen wij u de beste vertaling naar het Engels?

Snelvertaler verzorgt uw Engelse documenten

Mail ons voor een prijsofferte.

Als u kiest voor Snelvertaler, dan geeft u aan dat u het belangrijk vindt dat uw tekst op de juiste manier door de lezer wordt begrepen.

Wist u dat er bijvoorbeeld in een universele taal als het Engels grote verschillen zijn tussen de verschillende gebieden waar Engels wordt gesproken?

Zo kunt u er bij Snelvertaler voor kiezen om uw tekst aan te passen aan de doelgroep waarvoor deze bestemd is. Wij zetten uitsluitend vertalers in die vertrouwd zijn met uw vakgebied en gespecialiseerd in het onderwerp van uw tekst. Wij kunnen uw vertaling ook afstemmen op de nationaliteit van de ontvanger.

Heeft deze de Engelse nationaliteit? Vraag uw projectmanager dan een native Britse vertaler aan het werk te zetten. Heeft de ontvanger echter de Amerikaanse nationaliteit, dan kunnen we uw vertaling uiteraard ook door een native Amerikaanse vertaler laten maken.

Welke nationaliteit de ontvanger ook heeft, wij leveren altijd vertalingen van de beste kwaliteit. Wij kiezen de meest geschikte native vertaler voor uw vakgebied. Wij garanderen u een correcte vertaling die ongetwijfeld als positief wordt ervaren door uw buitenlandse zakenpartners.

2016-04-29T08:51:25.0556796Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service