Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Beëdigde vertalingen

Voor een beëdigde vertaling bent u bij Snelvertaler aan het juiste adres. Voor zowel bedrijven als voor particulieren verzorgen wij de vertaling van officiële documenten. Vertaalbureau Snelvertaler beschikt over professionele vertalers in bijna alle mogelijke talencombinaties en is ook deskundig op het gebied van beëdigde vertalingen.

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling is een officiële vertaling van uw document.

Dit houdt in dat deze vertaling voorzien wordt van een handtekening, verklaring en eventueel stempel van de vertaler. Een beëdigd vertaler heeft de juiste opleiding gevolgd en is door de rechtbank bevoegd om middels een eed te verklaren dat een vertaling naar waarheid en beste kunnen is verricht. In de meeste gevallen wordt een kopie van het originele document aan de vertaling gehecht. Wij hebben hiervoor niet het officiële document nodig, al is het dan wel een vereiste dat we over een goed leesbare kopie van het bronbestand beschikken. U kan het document aan ons doormailen als scan of goede kwaliteitsfoto. Omdat deze vertaling een stempel, een handtekening en een verklaring bevat, wordt de officiële papieren versie altijd per post verzonden.

Veel voorkomende voorbeelden van dit soort documenten:

Hoe weet u of de beëdigingsprocedure noodzakelijk is?

Vaak vragen officiële instanties om een beëdigde vertaling. U kunt hierbij denken aan de verschillende overheden, de gemeente- en notarisdiensten, de verzekeringsmaatschappijen, … Om zeker te zijn of u wel of geen beëdigde vertaling nodig heeft, kunt u het best navraag doen bij de instantie waaraan u de vertaling moet kunnen voorleggen. Tevens kunt u ook contact opnemen met de volgende diensten:

Wat kost een beëdigde vertaling?

Omdat een beëdigde vertaling extra tijd en kosten met zich meebrengt, wordt er voor een beëdigde vertaling een kleine toeslag aangerekend. Als u precies wilt weten wat de kosten zijn van de vertaling van uw document, kunt u het document naar ons e-mailen. Wij stellen dan een gratis en vrijblijvende offerte voor u op met de betreffende prijs en de mogelijke levertijd. Mits een kleine vergoeding kunt u ook extra exemplaren van de beëdigde vertaling ontvangen.

Een gratis offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie, stuurt u dan gerust een e-mail voor een gratis en vrijblijvende offerte, of bel met een van onze kantoren in Europa. Onze projectmanagers helpen u met veel plezier verder.


Vertaald voor klant: Dealmakers BV

Document: Oprichtingsakte.

Talencombinatie: Nederlands - Engels.

Projectomvang: Circa 7000 woorden.

Vakgebied: (Beëdigd) Juridisch.

De tekst die wij voor onze klant vertaalden was zeer juridisch van aard, een oprichtingsakte. Doordat we samenwerkten met het kantoor in Hong Kong en het tijdsverschil voordelen met zich mee bracht, konden we de beëdigde vertaling digitaal al binnen 4 werkdagen leveren. De hardcopy deed er in totaal 6 dagen over.


Vertaald voor klant: Particulier.

Document: Diploma & puntenlijst.

Talencombinatie: Nederlands - Engels.

Projectomvang: circa 600 woorden.

Vakgebied: (Beëdigd) Algemeen.

Vertaalopdrachten als deze ontvangen wij dagelijks.

Deze klant wilde ook extra kopieën en wilde tijdens het hele vertaalproces op de hoogte gehouden worden. 15 e-mails en 4 werkdagen verder konden onze projectmanagers de vertaling leveren, de reactie van de klant was positief:

"Ik heb de vertaling gisteren in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle levering, ook aan de vertaalster!"

2019-11-18T13:55:51.1937278Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.