Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Bank- en betaalgegevens

Heeft u een aantrekkelijke offerte ontvangen van een van onze projectmanagers, en wilt u nu de vertaling/tolkopdracht zo snel mogelijk inzetten? Dan vragen wij van u een schriftelijk akkoord, zodat wij de vertaler aan het werk kunnen zetten.

Bestelt u als particulier? Dan vragen wij een vooruitbetaling van het volledige bedrag. Klik daarvoor op de beveiligde betaallink die u in de offertemail heeft ontvangen en volg de instructies die op uw computerscherm volgen. De aanvaarde betaalmethodes daarbij zijn: Bancontact Mr Cash, ING HomePay, Belfius, KBC Online, CBC Online of gewoon met kredietkaart (Visa/Mastercard).

Bestelt u als bedrijf? Dan ontvangt u achteraf de factuur voor de vertaling.

Met vestigingen verspreid over verschillende landen, heeft Snelvertaler ervoor gekozen om voor elk land een lokale bankrekening te voorzien. Op die manier blijft elke klant vertrouwd met de gekende betalingsmogelijkheden van het betreffende land.

Snelvertaler beheert onderstaande bankrekeningen in de volgende landen:

Hebt u nog andere bankgegevens nodig om de betaling uit te kunnen voeren? Vraag er gerust naar bij uw projectmanager. U kunt ook meteen contact opnemen met onze centrale dienst Financiële Administratie.

2020-05-06T09:45:26.0253885Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 43 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.