Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Afrikaans vertaalbureau Snelvertaler

Zuid-Afrikaanse zonsondergang.

Vraag nu een offerte aan voor uw Afrikaanse vertaling: bijvoorbeeld voor zakendoen in Zuid-Afrika!

In zuidelijk Afrika is het Afrikaans een taal die wijd verspreid wordt gesproken. In Zuid-Afrika is het Afrikaans een officiële taal, maar ook in Namibië zijn er veel Afrikanen die deze taal spreken. Het Afrikaans is een dochtertaal van het Nederlands. De taal is ontstaan uit verschillende dialecten Nederlands die de kolonisten op de Kaap spraken. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het Afrikaans geen dialect, maar een officiële taal met een officiële spelling en grammaticale regels. Heel veel oude documenten in Zuid-Afrika zijn in het Afrikaans geschreven. Een goede tolk of vertaler vanuit het Afrikaans naar het Nederlands of Engels is dan ook onmisbaar. Snelvertaler is het online vertaalbureau dat vertalingen verzorgt vanuit het Afrikaans naar het Nederlands, en vanuit het Nederlands naar het Afrikaans.

Internationale bedrijven in Afrika

Zuid-Afrika is zakelijk gezien een land met vele mogelijkheden. Zuid-Afrika telt 50 miljoen inwoners en is een hele interessante markt voor bijvoorbeeld de voedselproductie. Ongeveer dertien procent van de bevolking spreekt het Afrikaans als moedertaal. Het Afrikaans is de tweede grootste taal van het land. In sommige streken en gebieden wordt de communicatie in het Afrikaans verzorgd en het is dan ook gebruikelijk om commercials en advertenties in het Afrikaans te vertalen in deze regio’s. Heel veel buitenlandse bedrijven die een bedrijf vestigen in Zuid-Afrika kopen land. Maar ook particulieren die een huis kopen in Zuid-Afrika kopen land. Het kan handig zijn om oude claims die op het land rusten vanuit het Afrikaans te laten vertalen in het Nederlands of in het Engels. Andere bedrijven die bij Snelvertaler documenten laten vertalen van en naar het Afrikaans zijn actief in de productie-industrie, de geologie en de delfstoffenindustrie in Zuid-Afrika.

Professionele en snelle Afrikaanse vertalingen

De vlag van Zuid-Afrika

Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte!

Vertaalbureau Snelvertaler werkt met professionele vertalers en tolken die het Afrikaans als moedertaal hebben. De services van Snelvertaler regelt u gemakkelijk en eenvoudig via het internet. U kunt uw te vertalen documenten per e-mail naar Snelvertaler sturen met het verzoek de vertaling van of naar het Afrikaans te maken. Voordat we beginnen met de vertaling van uw documenten, krijgt u van ons een vrijblijvende offerte voor de werkzaamheden. U hoeft alleen maar akkoord te gaan met de kosten en wij gaan met de te vertalen stukken aan de slag. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Of u nu in Vlaanderen bent, of bijvoorbeeld in Afrika zit, u kunt overal op onze services vertrouwen.


Meer informatie:

2020-05-06T09:23:43.9313885Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.