Betaalbare financiële vertaaldiensten

Foto van Hanna in het kantoor

Contacteer ons voor een vertaling van uw financiële documenten!

In 2001 richtte Snelvertaler een toegewijd vertaalbureau op waarin een groep gekwalificeerde specialisten alles vertaalde - van kasstroomprognoses tot omzetrapportages. Ons hoofdkwartier in hartje New York, bevindt zich niet alleen in het financiële centrum, maar ook vlakbij Wall Street.

Wij begrijpen dat de taal die gebruikt wordt in financiën enorm precies is, waardoor een gespecialiseerd vertaalbureau absoluut nodig is. Onze financiële afdeling werd opgericht om al uw financiële documenten zo professioneel mogelijk af te handelen.

Onze klanten variëren van studenten en ondernemers tot politieke figuren en directeurs. We kunnen zorgen voor de vertaling van het papierwerk voor uw nieuw vakantiehuis in Tibet, het jaarrapport voor uw kantoor in Cairo of formulieren voor financiële bijstand van uw universiteit of hogeschool. Welk project u ook moet laten vertalen, u kunt altijd op ons vertrouwen.

Snelvertaler.be werkt samen met freelance vertalers die naar hun moedertaal vertalen en uw aanvraag individueel verwerken. Deze manier van samenwerken verzekert twee dingen: dat uw projecten de individuele aandacht krijgen die ze verdienen en dat onze prijs onder het sectorgemiddelde kan blijven.

Alle vertalers werden nauwkeurig gescreend en getest voor zij werden aangenomen en ondertekenden ook een geheimhoudingsovereenkomst, dus alle vertrouwelijke informatie is 100% veilig bij ons. U kunt ons ook vragen om de geheimhoudingsovereenkomst aan te passen zodat deze voldoet aan meer specifieke voorwaarden en om striktere richtlijnen te hanteren voor de bekendmaking van uw project. We begrijpen de gevoelige aard van uw financiële informatie en zullen er correct mee omgaan. U kunt er van op aan dat uw informatie bij ons in goede handen is.

Een offerte aanvragen is gemakkelijker dan ooit - bezorg ons uw naam en e-mailadres en stuur ons de tekst die u wilt laten vertalen. Bezoek onze website Snelvertaler.be en selecteer het tabblad "Prijsofferte" bovenaan de pagina. Dien het formulier met uw gegevens in en binnen het uur zal één van onze professionals u contacteren met een volledig vrijblijvende offerte.

2016-08-22T14:03:22.0810160Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service