Academische Vertaaldienst

Academische Vertaaldienst. Mail uw tekst naar een van onze vriendelijke projectmanagers voor een offerte.

ACADEMISCHE VERTALINGEN

Bij Snelvertaler verzorgen we al meer dan 15 jaar kwaliteitsvolle vertalingen voor zowel bedrijven als particulieren. We hebben gespecialiseerde vertalers in verschillende onderwerpen, onder andere academische vertalingen. Daartoe behoren vertalingen van artikels, scripties, onderzoekspapers, boeken en reviews in alle academische vakgebieden. Onze gespecialiseerde vertalers verzorgen correcte vertalingen waarbij ze het origineel nauwkeurig in acht nemen.

Gespecialiseerde academische vertalers

Bij een academische vertaling is het van uiterst belang dat er nauwkeurig vertaald wordt. Daarom is er een vertaler vereist die aandacht heeft voor elk detail. De vertaler moet de stijl van de originele tekst behouden en uiteraard is het van belang dat hij/zij vertrouwd is met de complexiteit van het onderwerp. Daarom screenen we onze vertalers grondig om zo de vertaler te kiezen die het beste aansluit bij het onderwerp van uw tekst. De vertaler heeft ofwel een jarenlange ervaring in dat vakgebied, of zelf een diploma in een vergelijkbaar vakgebied. Aangezien hij/ zij gepassioneerd is door dat bepaald vakgebied, kunnen we vertalingen van de beste kwaliteit afleveren.

Ons doel

Ons doel is om een vertaling te maken die leest alsof de auteur de tekst zelf geschreven heeft in de doeltaal. Daarom selecteren we vertalers die:

  • Een grondige kennis hebben van het onderwerp en gelijkaardige publicaties
  • De stijl van het originele document in acht nemen
  • Oog hebben voor detail
  • Native speakers zijn van de doeltaal
  • Bekwaam zijn om de ideeën in een coherente en vlotte stijl weer te geven

Gratis offerte

Bel ons om uw wensen te bespreken. Of upload uw tekst aan de rechterzijde van deze pagina om een gratis, vrijblijvende offerte te ontvangen. Onze projectmanagers doen hun best om u op werkdagen binnen het uur een offerte te bezorgen.

2017-02-27T11:48:01.0962659Z

Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 53 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.